Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Wie zijn wij?

Atelier Spat
Atelier Spat biedt een atelierruimte waar mensen met hun creativiteit aan de slag kunnen gaan en biedt een plek voor zinvolle dagbesteding.
Op atelier Spat werken mensen met een (psychische) kwetsbaarheid en tegelijkertijd een grote creatieve kracht. Het is een mooie werkplek voor (amateur) kunstenaars om zelfstandig te werken. Sommige deelnemers zijn zelfstandig kunstenaar, anderen zijn hun creatieve vaardigheden aan het ontwikkelen.  Er is de mogelijkheid om te schilderen, tekenen, boetseren en met keramiek te werken.
Ongeveer 1x per maand is er een workshop variërend van fotografie tot het bouwen van een insectenhotel'. 
Op werkdagen is er ondersteuning van een medewerker of een vrijwilliger aanwezig.

De werken van de deelnemers worden in de panden van Stichting de Tussenvoorziening geëxposeerd. Daarnaast vinden er jaarlijks een aantal exposities buiten de deur plaats en wordt er mee gedaan aan markten.
De schilderijen en andere werken van de deelnemers worden verkocht. Mocht u hier belangstelling in hebben, dan kun u contact opnemen met Atelier Spat.
Wilt u meer weten over deelnemerschap aan het atelier, dan kunt u contact opnemen met een van de medewerkers van Atelier Spat.
 
SpatLab
SpatLab is een Initiatief vanuit atelier Spat en is ontstaan om een platform te creëren voor productie en reproductie van unieke en kunstzinnige cadeauartikelen en gebruiksvoorwerpen.  Het doel is tweeledig.

 
1. Kwetsbare vrijwilligers een plek bieden om actief te zijn op verschillende vlakken
2. Deelnemers leveren een bijdrage met hun ontwerpen aan het atelier.
 
Om deze artikelen te kunnen verkopen zijn we gestart met deze webwinkel. Alles in en rondom de webwinkel  is in samenwerking met en/of door de deelnemers van SpatLab gemaakt. De deelnemers krijgen een percentage van de verkoopprijs voor het ontwerp van het product.
 
Atelier Spat en SpatLab zijn onderdeel van Stichting de Tussenvoorziening. Voor meer informatie zie; www.tussenvoorziening.nl


 
20bda163bdd0757a340cd3c8f53fc00e.gif
 
 
39ab6dd0af200b196da6dde928aa8a30.gif
 
 
109f029710cff6d710ac1ef7eef1fe35.gif
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.